Voor en na
Auteur foto

Hygitop: uw rechterhand in HACCP werkplaatsinrichting

Wij zijn gespecialiseerd in de montage van wand- en plafondbekleding, maar verzorgen tevens alle achterliggende aanpassingen zoals elektriciteit en sanitair.
Daarnaast kan u ook bij ons terecht met al uw wensen aangaande isotherme constructies (zoals frigocellen op maat), vloerbekleding, deuren, aanrijbeveiliging en inox toepassingen.

Kortom: Hygitop biedt u een totaalpakket aan gepaste HACCP werkplaatsinrichting.
Steekt u graag zélf de handen uit de mouwen? Geen probleem! Zelfplaatsers kunnen bij ons terecht voor een bouwpakket op maat.

Wonderboard

Onze Wonderboard panelen zijn standaard 2,3mm dik en kunnen -zonder ruimteverlies- meteen verlijmd worden op vlakke ondergronden zoals tegelwanden, gipsplaat, beton, steen, stukwerk en hout. Ze kunnen in zowel nieuwbouw als renovatie tegen het metselwerk, gas- of cellenbeton en isolatiepanelen geplaatst worden.

Wonderboard panelen absorberen geen geuren, zijn tot in de kern kleurvast en geheel vrij van roestvorming. Bovendien zijn deze panelen thermisch stabiel en verliezen ze geen sterkte bij temperaturen van -50°C tot +100°C.

Verkrijgbaar in genervureerde én vlakke uitvoering!

Meer info

P-333 wand- en plafondbekleding

Deze volschuim kunststof panelen zijn uitermate geschikt voor de renovatie van wanden en plafonds die niet meer voldoen aan de HACCP vereisten.

De panelen zijn stoot- en krasbestendig, onderscheiden zich door hun waterdichte specifieke tand- en groefverbinding en zijn te bevestigen d.m.v. onzichtbare schroeven.

Dit product voldoet aan brandklasse Bs2d0 en is thermisch stabiel in omgevingstemperaturen van
-40°C tot +60°C.

Meer info

Zelfplaatsers

Met onze wand- en plafondpanelen kunt u als zelfplaatser ook prima zelf aan de slag.

Wij geven u advies op maat en ontvangen u hiervoor graag in onze toonzaal. Wij helpen u uiteraard op weg bij samenstellen van uw bouwpakket, waarna u bij ons terecht kunt voor het hele plaatje: van panelen t.e.m. verlijming incl. alle benodigde profielen in het Wonderboard gamma.

Ontdek hier al onze diensten, realisaties of contacteer ons voor meer info.

Deel dit artikel

delen
delen
delen
E-mail
Hygitop maakt uw werkplaats HACCP conform

Hygitop maakt uw werkplaats HACCP conform

Contacteer ons volledig vrijblijvend voor meer info en/of maak een afspraak voor een bezoek aan onze toonzaal.