Hygitop in Zemst voorziet in de perfecte oplossing voor hygiënische wanden en plafonds!

Hygiënische Wandpanelen-Platen voor Keuken-wanden & -plafonds

WANDBEKLEDING

met Wonderboard glasvezelversterkte panelen: snel, hygiënisch en HACCP conform renoveren.

Met Hygitop in Zemst kunt u de muren van uw werkplaats snel, hygiënisch, afwasbaar en waterbestendig maken met behulp van onderstaande wandpanelen. De perfecte oplossing voor nieuwbouw of renovatie van wanden, binnenmuren, koelcellen en sandwichpanelen.

Wonderboard is een hygiënisch wand-systeem voor zowel renovatie als nieuwbouw. Wonderboard panelen worden hoofdzakelijk toegepast in ruimten waaraan hoge hygiënische eisen worden gesteld (HACCP-normen) en schoonmaakgemak een vereiste is.

Dit product is geschikt voor bedrijven en industrieën die moeten voldoen aan de strenge normen vastgesteld in de voorschriften van het Federaal agentschap voor de veiligheid van de voedselketen (FAVV)

PLAFONDBEKLEDING

HACCP hygiënisch plafond én nooit meer schilderen.

In de voedingsmiddelenindustrie is het belangrijk dat een plafond voldoet aan de HACCP eisen. Voor bedrijfsruimten zijn er verschillende typen plafondsystemen die wij kunnen realiseren. Dit is afhankelijk van de eisen waaraan de ruimte moet voldoen.

Wilt u de mogelijkheid hebben om het plafond direct met water schoon te spuiten en regelmatig te reinigen, dan adviseren wij het sandwichpaneel. Dit paneel, met een dikte van 35mm, kan direct tegen het plafond worden gemonteerd. Desgewenst kiest u voor een regelwerk om bijvoorbeeld te verlagen of bestaande leidingen en obstakels weg te werken, of inbouw verlichting te plaatsen.

Contacteer Hygitop voor meer info!

Hygitop

Toonzaal en burelen: Brusselsesteenweg 121, 1980 Zemst - enkel na afspraak