Elektriciteit en verlichting

WANDBEKLEDING

met Wonderboard glasvezelversterkte panelen: snel, hygiënisch en HACCP conform renoveren.

Met Hygitop in Zemst kunt u de muren van uw werkplaats snel, hygiënisch, afwasbaar en waterbestendig maken met behulp van onderstaande wandpanelen. De perfecte oplossing voor nieuwbouw of renovatie van wanden, binnenmuren, koelcellen en sandwichpanelen.


Wonderboard is een hygiënisch wand-systeem voor zowel renovatie als nieuwbouw. Wonderboard panelen worden hoofdzakelijk toegepast in ruimten waaraan hoge hygiënische eisen worden gesteld (HACCP-normen) en schoonmaakgemak een vereiste is.


Dit product is geschikt voor bedrijven en industrieën die moeten voldoen aan de strenge normen vastgesteld in de voorschriften van het Federaal agentschap voor de veiligheid van de voedselketen (FAVV)

PLAFONDBEKLEDING

HACCP hygiënisch plafond én nooit meer schilderen.

Wonderboard werkt zelfreinigend

In de voedingsmiddelenindustrie is het belangrijk dat een plafond voldoet aan de HACCP eisen. Voor bedrijfsruimten zijn er verschillende typen plafondsystemen die wij kunnen realiseren. Dit is afhankelijk van de eisen waaraan de ruimte moet voldoen.

Het oppervlak gestructureerd. Hierdoor zet vuil zich moeilijker vast dan op een volledig vlak oppervlak. Het blijft niet plakken. 

Op een gestructureerde ondergrond rolt een druppel naar beneden, op een glad oppervlak glijdt de druppel naar beneden, zo neemt het veel beter vuil mee. 

Deze zelfreinigende eigenschap is afkomstig van de lotusbloem en wordt nagebootst op Wonderboard kunststof wandpanelen.

Geen ruimteverlies met Wonderboard 2,3mm basisplaat

Met Wonderboard 2,3mm hygiënische wanden, is er  geen ruimteverlies. ze zijn direct te verlijmen op vlakke ondergronden. Wonderboard panelen kunnen als voorzetwanden verlijmd worden op gips, gas- of cellenbeton, stalen isolatiepanelen, metselwerk, tegels, stucwerk en hout.

Wonderboard is een glasvezelversterkte polyester plaat met een dikte van 2,3mm. De plaat heeft een unieke versmolten beschermlaag en is daardoor slagvast, 100% waterbestendig, eenvoudig te reinigen etc. De plaat laat zich gemakkelijk verlijmen op bovengenoemde ondergronden.

Brandklasse

De brandklasse van het paneel is standaard Euroclass E volgens EN 13501-1.
Wonderboard is ook verkrijgbaar in brandklasse BS2d0 (zie eigenschappen
folder).

Met Hygitop in Zemst kunt u de muren van uw werkplaats snel, hygiënisch, afwasbaar en waterbestendig maken met behulp van onderstaande materialen. De perfecte oplossing voor nieuwbouw of renovatie van wanden, binnenmuren, koelcellen en sandwichpanelen.

Wonderboard is een hygiënisch wand-systeem voor zowel renovatie als nieuwbouw. Deze panelen worden hoofdzakelijk toegepast in ruimten waaraan hoge hygiënische eisen worden gesteld (HACCP-normen) en schoonmaakgemak een vereiste is.

Wonderboard panelen absorberen geen geuren en zijn tot in de kern kleurvast. Daar waar andere panelen last hebben van corrosie, is Wonderboard geheel vrij van roestvorming. De platen zijn thermisch stabiel en verliezen geen sterkte bij temperaturen van -50°C tot +100°C.

Deze eigenschappen maken dit product geschikt voor bedrijven en industrieën die moeten voldoen aan de strenge normen vastgesteld in de voorschriften van het Federaal agentschap voor de veiligheid van de voedselketen (FAVV)

P-300 volschuim kunststofplanchetten

Wasstraten-hygitop

P-300 panelen zijn vervaardigd uit volschuim kunststof voor de renovatie van bijvoorbeeld oude wanden, verroeste panelen, wanden met verouderde tegels en plafonds die niet meer voldoen aan de HACCP vereisten.

Met een speciale voeg en op maat gemaakt, moeten er geen tussenvoegen en horizontale verbindingen gebruikt worden.

Ze zijn stoot- en krasbestendig met een optimale brandweerstand (Bs2d0 classificatie).

Als het mooi, hygiënisch en top mag zijn !

Wand-en plafondbekleding-realisatie-wasstraat

Uniek aanbod

Contacteer ons volledig vrijblijvend voor meer info en/of maak een afspraak voor een bezoek aan onze toonzaal.

U kan ook een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen.

Wij helpen u graag verder!

Wand-en plafondbekleding-realisatie-P-300