Wandprotectie en inox toepassingen

Wandprotectie

PCK vangrails en stootpalen

PCK aanrijbeveiligingen zijn ideaal voor de bescherming van wanden, machines, koeldeuren en pilaren in de voedingsindustrie.

Ze zijn vervaardigd uit 100% massieve kunststof, Polyethyleen (PE500) zonder holle ruimten, zijn schokabsorberend en bestand tegen slijtage en roest.

PCK vangrails en stootpalen worden met een uniek systeem aan de vloer bevestigd die de vloer niet beschadigt. Er zijn geen bouten zichtbaar na montage. Betonplaatbreuk wordt hierdoor onbestaande.

Eigenschappen

Wandprotectie-stootpalen-hygitop

Stootpalen

Onze stootpalen zijn de beste optie voor de bescherming van hoeken en deuren. Ze zijn tevens de ideale oplossing voor kleinere oppervlakken die bescherming nodig hebben.
Wandprotectie-railing-hygitop

Railing

Onze railingen bieden bescherming aan mensen in heftruck gebieden en voorkomen ongevallen.


Wandprotectie-enkele-vangrail-hygitop

Enkele Vangrail

De enkele vangrail is de beste oplossing voor het beschermen van een muur of object. Dankzij de verankering biedt hij een hoge slagvastheid.
Wandprotectie-dubbele-vangrail-hygitop

Dubbele Vangrail

De dubbele vangrail biedt een robuuste bescherming die in staat is om impacten van op verschillende hoogtes te ondersteunen.

Hygitop INOX-line

Sedert enkele jaren zijn we exclusieve dealer voor België van een uitermate degelijk merk, Duitse (Hygi)Topkwaliteit inox (rvs) meubilair voor keukens.

De hoogste norm aangaande hygiëne is er van toepassing: DIN-norm 18865

Uiteraard kunnen wij op deze manier NOG betere voorwaarden aanbieden, te weten dat dit echte TOPPRODUCTEN zijn, is het bijna onwaarschijnlijk hier niet op in te gaan

Als het mooi, hygiënisch en top mag zijn !

Uniek aanbod

Contacteer ons volledig vrijblijvend voor meer info en/of maak een afspraak voor een bezoek aan onze toonzaal.

U kan ook een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen.

Wij helpen u graag verder!