zelfmontage

Met de wand- en plafondpanelen van Hygitop kunt u als zelfplaatser ook eenvoudig zélf aan de slag. Wij geven u advies op maat en ontvangen u hiervoor graag in onze toonzaal (op afspraak). Wij helpen u uiteraard opweg bij samenstellen van uw bouwpakket, waarna u bij ons terecht kunt voor het hele plaatje: van panelen tem verlijming incl. alle benodigde profielen.

Met Hygitop in Zemst kunt u de muren van uw werkplaats snel, hygiënisch, afwasbaar en waterbestendig maken met behulp van onderstaande wandpanelen. De perfecte oplossing voor nieuwbouw of renovatie van wanden, binnenmuren, koelcellen en sandwichpanelen.

Wonderboard is een hygiënisch wand-systeem voor zowel renovatie als nieuwbouw. Wonderboard panelen worden hoofdzakelijk toegepast in ruimten waaraan hoge hygiënische eisen worden gesteld (HACCP-normen) en schoonmaakgemak een vereiste is.

Dit product is geschikt voor bedrijven en industrieën die moeten voldoen aan de strenge normen vastgesteld in de voorschriften van het Federaal agentschap voor de veiligheid van de voedselketen (FAVV)

zelfmontage wand- en plafondpanelen
zelfmontage wand- en plafondpanelen-stappenplan

Als het mooi, hygiënisch en top mag zijn !

Uniek aanbod

Contacteer ons volledig vrijblijvend voor meer info en/of maak een afspraak voor een bezoek aan onze toonzaal.

U kan ook een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen.

Wij helpen u graag verder!